Primer acte — Activitats culturals i la biblioteca

Amb una sala plena de gom a gom, la candidatura de Jordi Casassas (Ateneu@el teu) vàrem fer ahir el primer acte de campanya. Es va parlar de la feina feta aquests darrers tres anys i dels projectes de futur.

Gemma Calvet (candidata a vicepresidenta cultural) va posar l’accent en la interacció entre seccions i junta i la necessària transversalitat entre seccions a l’hora de programar activitats. I Jordi Coca (candidat a bibliotecari) va esmentar com a reptes de futur accelerar la catalogació i digitalització del fons Moncada, la cerca de nous espais per ampliar l’àrea de treball dels usuaris, o la compra d’e-books.

De les qüestions tractades i les que tractarem en els següents actes de campanya us exposarem uns resultats detallats, per tal que quedi ben clar a què ens comprometem si guanyem les eleccions.

2 Comentaris

 1. Joan Tort Respon

  Per sort Barcelona és un pol d’atracció de personalitats de tot tipus i de diferents camps, tant científics com humanistes.
  Moltes vegades ens enterem que són a Barcelona perquè han donat una conferència al CCCB, a CaixaFòrm, o en un altre lloc. Trobo a faltar que l’Ateneu sigui un lloc de presentació d’aquestes persones i poguem gaudir de les seves paraules i idees.
  Té aquesta candidatura pensat portar persones punteres en el pensament i la ciència?

  • Moltes gràcies pel comentari, Joan. Aquesta és la nostra intenció i farem tot el que estigui a les nostres mans perquè així sigui, ens hi comprometem.

   Salutacions

Comenta