Nascuda a Barcelona (10.12.1966). Advocada,  llicenciada en dret a la UAB l’any 1991. Master Europeu en Política criminal i polítiques socials (UB 1993), Postgrau en dret diplomàtic i consular (2014 ICAB).Soc membre de l’Associació catalana per la defensa dels drets humans i de l’AED (Avocats Europeus Demòcrates).
He exercit d’advocada durant molts any a Barcelona en dret penal i penitenciari, drets humans i dret administratiu. L’any 2000-2003 vaig ser Directora General de drogues al Govern Basc. Diputada independent en el grup d ERC al Parlament de Catalunya (X Legislatura 2012-2015) i presidenta de la Comissió de Justícia i Drets Humans. Ponent de la llei de consultes populars no refrendaries i de la Llei de transparència i bon govern. He estat membre del Comitè d’ètica de la Policia de Catalunya, del Consell Assessor del Consorci de serveis socials de Barcelona i la Taula Penitenciaria del Departament de Justícia. He treballat en els àmbits d’igualtat en el sector privat i en formació sindical. Soc docent i conferenciant en diversos àmbits inclosos universitaris.
Participo des de fa 13 anys en els espais d’opinió com analista política. en premsa escrita, radio i TV. He publicat el llibre  “QUE ENS ESTA PASSANT” Editorial Columna 2016. Actualment soc directora de l Agencia de Transparencia de l Àrea Metropolitana de Barcelona.
Crec en la societat civil com a motor de progrés i de ciutadania activa en els difícils moments que viu la democràcia del segle XXI.. I en la cultura i les humanitats com a pilar.

TwitterWeb